Produk Artikel

Tentang Kami

Haining Huage hiasan Bahan Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pabrik ngarah tina PU (polyurethane) moldings hiasan di Cina. Urang utamana ngahasilkeun PU moldings cornice,  PU plain mouldings, PU carving cornice, PU roman columns, PU ceiling mouldings ,beautiful lamp pool, PU exotic corbels, PU door collection, PU wall accessories PU fireplace and so on. We have a full line of products with new fashion , complete function, rich in colors and friendly to environment…

sertipikat

aplikasi

Ngahubungan Us Ayeuna. 100% Warudoyong Palanggan Terjamin

newsletter